Thu. Feb 22nd, 2024

  Dua baucar beli-belah berjumlah RM 5,000 akan diberikan setiap hari di Suria KLCC sebagai sebahagian daripada Kempen “The Golden Ticket” dari sekarang hingga 18 September 2022.

  Kempen “Golden Ticket” melawat Suria KLCC buat kali ketiga selepas mengalami kejayaan cemerlang pada 2020 dan 2021. Peluang memenangi tiket emas bernilai RM5,000 tersedia kepada pelanggan yang membelanjakan RM500 atau lebih untuk dua resit daripada mana-mana peniaga yang mengambil bahagian. 100 kotak misteri dengan sekeping ” Golden Ticket ” tersembunyi di dalam setiap kotak akan “disediakan” di Centre Court. Hadiah “Purple Ticket” bernilai RM50 akan disembunyikan dalam setiap kotak untuk pelanggan yang tidak bernasib baik untuk memenangi ” Golden Ticket ” dalam kempen cabutan bertuah ini.

  Pemenang “Golden Ticket” juga akan diberi penghormatan melalui pengalaman mengambil gambar di laman web “The Wall of Winners”. Skrin digital berputar di Gelanggang Tengah akan memaparkan gambar dan video pemenang bertuah.

  Dua sesi cabutan akan diadakan, yang pertama dari 10:00 pagi hingga 2:00 petang dan yang kedua dari 5:00 petang hingga 9:30 malam, di mana dua pemenang bertuah akan dipilih secara rawak. Bilangan tiket yang tersedia akan meningkat sebanyak 100 untuk setiap sesi. Sebarang tiket tambahan yang tidak digunakan akan digabungkan dengan tiket lain pada hari berikutnya.

  Terdapat cabutan harian “Tiket Emas” terhad yang setiap pengguna boleh sertai sekali sahaja setiap hari. Prosedur melukis hanya terpakai pada hari resit pembelian.

  “Tri bergerak” Suria KLCC telah diarak mengelilingi Kuala Lumpur dalam usaha menghebahkan kempen ini. Ia dihiasi dengan konsep “Tiket Emas” dan menjadi pratonton prospek keemasan yang menanti pengguna Suria KLCC. Kempen Mini Mudah Alih “Tiket Emas” turut menawarkan Kotak Misteri yang setiap satunya mengandungi “Tiket Ungu” dengan harga RM10 dan “Tiket Emas” bernilai RM50.

  “Kami amat berbesar hati untuk kembali dengan Kempan ‘The Golden Ticket’ pada tahun ini melihat pada sambutan yang sangat hebat pada tahun-tahun yang lepas daripada pelanggan setia kami. Kempen ini dilihat menerima penghargaan yang tinggi apabila kami berusaha memastikan hampir kesemua pelanggan yang berbelanja akan membawa peluang sebentuk ganjaran”

  “Dengan kelangsungan pandemik yang semakin dalam kawalan, kami berharap agar inisiatif ini memberi impak yang positif untuk para peruncit di Suria KLCC dan secara tidak langsung membantu peningkatan ekonomi negara menginjak akhir tahun 2022” jelas Ketua Pegawai Eksekutif Suria KLCC Sdn Bhd, Andrew Brien.

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *