Fri. Jun 21st, 2024

  Jelajah Busking GEGAR bakal temui peminat di Pantai Timur

  September ini, semua peminat GEGAR dijemput untuk menyertai GEGAR Jelajah Busking untuk menikmati persembahan busking dan menyertai aktiviti menarik, yang akan berlangsung di tiga negeri, termasuk Terengganu, Kelantan, dan Pahang, setiap hari Jumaat dari 15 September hingga 29 September 2023 .

  Sila rujuk jadual Jelajah Busking GEGAR di bawah:

  Tarikh & MasaLokasi Jelajah Busking GEGAR
  15 Sept, 9 malamTerengganu

  • Tapak Foodtruck Dataran Drawbridge, Kuala Terengganu
  22 Sept, 9 malamKelantan

  • Uptown Dataran MARA, Kota Bharu
  29 Sept, 9 malamPahang

  • Dataran Pantai Teluk Cempedak, Kuantan
  • Jelajah Busking GEGAR bakal menampilkan persembahan busking daripada selebriti-selebriti tempatan termasuk Naqiu, Amir Masdi, Floor 88, Ikhwan Fatanna, Naufal, Isma Sane, Syafiq Abdullah, Rief Daniel, Killa Driz, Nadia Rosli, Razzuan Rosli dan ramai lagi. Peminat GEGAR juga berpeluang bertemu dan beramah mesra bersama personaliti-personaliti GEGAR termasuk Issey, Yucha dan Shah (GEGAR Pagi), Scha Musa (GEGAR 10-3), Ewan dan Rea (GEGAR Petang), dan Aswad Jalil (GEGAR Malam).
  • Selain persembahan busking, peminat GEGAR juga boleh mengambil bahagian dalam peraduan ‘Teka Kacang GEGAR’ yang akan dijalankan di tiga lokasi secara berasingan. Penyertaan dibuka kepada 50 peserta terawal untuk mendaftarkan diri dan lima peserta yang melepasi pusingan cabutan nama akan berpeluang untuk membuat tekaan bilangan kacang di lokasi busking. Peserta yang berjaya membuat tekaan tepat atau paling hampir akan membawa pulang wang tunai sebanyak RM500 di setiap lokasi jelajah.
  • Untuk maklumat lanjut tentang Jelajah Busking GEGAR, layari gegar.syok.my atau ikuti platform media sosial GEGAR.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *