Wed. Jul 17th, 2024

   

  Petaling Jaya, 29 November 2023 – Bagi peminat anime Jepun di Malaysia ! Tonton umumkan penstriman SPYxFAMILY  Musim 2 kepada peminat setianya. Nantikan anime SPYxFAMILY di kaca tv anda. Pastinya akan menarik hati minat para penonton dan peminat tegar anime di Malaysia.

  Kandungan program hiburan Jepun semakin kukuh di Malaysia dan Tonton kini merupakan platform digital utama dalam menyiarkan kandungan antarabangsa yang terbaik dan terkini. Tonton akan membawa anda semua mengembara menyaksikan SPYxFAMILY Musim 2 dengan jalan cerita yang lebih menarik, watak-watak unik dan gabungan sempurna antara pengintip dan keluarga Forger yang dinamik.

  Watak Utama:

  • Loid Forger: Seorang pengintip yang mahir dan mempunyai misi untuk menyelusup masuk ke dalam sekolah elit untuk melaksanakan misinya membina “keluarga angkat”.
  • Yor Forger: Isteri samaran Loid Forger, Yor tidak semudah yang disangkakan. Masa silamnya yang misteri dan bakat terpendamnya memperkuatkan lagi samarannya dalam keluarga angkat dinamik ini. 
  • Anya Forger: Anak perempuan samaran Loid dan Yor. Anya berkemampuan untuk membaca fikiran orang lain dan membiarkan dia begitu penting dalam keluarga perisikan ini. 

  Tumpuan Utama of SPYxFAMILY Musim 2 di Tonton:

   • Pengalaman Penstriman Premium: Tonton akan menyiarkan SPYxFAMILY secara HD dan semestinya memberikan keseronokan dan pengalaman bermakna dengan anda.
  • On-Demand Access: Terlepas satu episod? Jangan risau! Anda boleh catch up di Tonton mengikut keselesaan waktu anda.
  • Trending Content Hub: Tonton terus menjadi destinasi utama bagi penggemar kandungan hiburan Jepun, dan menambahkan susunan menarik bagi pelanggan setia Tonton. 

  Cara Menonton SPYxFAMILY Musim 2 di Tonton:

  Mudah sahaja! Layari platform Tonton di www.tonton.com.my atau muat turun aplikasi di Google Play atau App Store, dan langgan Tonton serendah RM 9.90 untuk menyaksikan SPYxFAMILY Musim 2. Tonton merupakan resolusi terbaik khusus buat peminat tegar siri Jepun mahupun kepada mereka yang baharu berjinak dengan hiburan Jepun. 

  Sertai Keseronokan SPYxFAMILY!

  SPYxFAMILY Musim 2 ini adalah sebagai permulaan! Tonton komited memberikan kandungan terkini, pelbagai variasi dan kandungan yang dapat menghiburkan penonton Malaysia!

  Menerusi SPYxFAMILY Musim 1, penonton diperkenalkan dengan Loid Forger, seorang pakar perisik yang telah menyelusup ke dalam sebuah sekolah elit. Walaubagaimanapun, ketika menjalankan misi pengintipan, tanpa dijangka, Loid perlu membina sebuah “keluarga angkat” untuk meneruskan perisikan. Dia telah memilih Yor sebagai isteri samarannya sementara Anya sebagai anak perempuannya. Yor mempunyai masa silam yang misteri dan bakat terpendam. Anya pula mempunyai kebolehan membaca fikiran orang lain. Karakter dan keistimewaan masing-masing telah menjadikan keluarga samaran ini lebih dinamik dan tentunya membuatkan tugasan perisikan mereka berjaya!

  Ikuti perkembangan terkini Tonton di media sosial menggunakan tanda pagar #Tonton, #SPYxFAMILY, #WatchOnTonton. Untuk mendapatkan info terkini tentang rancangan kegemaran anda, layari laman sosial Facebook, Twitter, Tiktok, dan Instagram Tonton iaitu @tontonmy.

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *