Wed. Feb 28th, 2024

  Sebagai salah satu pengeluar televisyen (TV) yang paling terkenal di dunia, Toshiba TV sentiasa menawarkan pelanggan pilihan TV dengan visual sinematik yang luar biasa dan kualiti bunyi kesetiaan tinggi, memastikan pengalaman terbaik semasa menonton TV realiti. Mereka merancang untuk meningkatkan pengalaman hiburan rakyat Malaysia tahun ini dengan pilihan TV pintar mereka, yang merangkumi kedua-dua Siri TV Ultra HD 4K Toshiba (Z770, M550L dan C350L) dan siri sedia HD Penuh atau HD (V31 dan V35). Untuk model tertentu, semua siri yang dinyatakan di atas menyediakan rangkaian OS Pintar, termasuk Android TV, VIDAA TV dan Google TV, untuk memenuhi keperluan rakyat Malaysia.

  “Kualiti hidup terus bertambah baik, dan persaingan dalam industri penerbitan TV menjadi lebih sengit sejak beberapa tahun ini. Sebagai jenama TV terkemuka global, kami sentiasa berbangga dengan “TV Reka Bentuk di Jepun” kami yang menyediakan pengalaman hiburan terbaik kepada pengguna di seluruh dunia, dan kami tahu betapa pentingnya penalaan pada TV. Oleh itu, semua TV Toshiba dilengkapi dengan Enjin REGZA ikonik kami, yang ditala sepenuhnya di makmal kami di Jepun untuk menghasilkan semula realiti dan warna terang secara semula jadi mengikut cara yang dimaksudkan oleh pencipta. Kami akan terus meningkatkan diri kami dengan lebih banyak inovasi dan teknologi, dan tidak akan berhenti mencari cara untuk menghasilkan TV berkualiti terbaik yang memberikan pengguna pengalaman hiburan yang sangat realistik dan mengasyikkan, yang sejajar dengan mesej utama kami – Be Real, Be Brilliant, kata Tatsuhiro Nishioka, Pengurus Jenama Toshiba TV Global.

  ModelSaiz Skrin (inci)RRP (RM)
  Toshiba TV Z77065”7,699
  Toshiba TV M550L50”, 55”, and 65”2,599, 3,199, dan 4,399
  Toshiba TV C350L43”, 50”, 55”, 65” and 75”1,799, 2,399, 2,699, 3,799 dan 6,499
  Toshiba TV V3132” and 43”999 dan 1,499
  Toshiba TV V3532” and 43”1,399 dan 1,999

  Pengalaman Menonton Mengasyikkan

  Pemproses teras yang dikenali dipanggil REGZA Engine 4K Pro telah dicipta untuk TV Toshiba. REGZA ialah akronim untuk “Ekspresi Sebenar Dijamin oleh Seni Bina Menakjubkan.” Setiap TV Toshiba Ultra HD 4K Julat Pertengahan dan Tinggi akan dilengkapi dengan REGZA Engine 4K Pro ini, memberikan orang ramai di seluruh dunia akses kepada imej dan bunyi yang di luar impian mereka. Dengan teknologi AI 4K Upscaling dan Picture Optimizer yang unik, Toshiba TV Z770 pada CPU ini memberikan pengguna pengalaman menonton sinematik. Walaupun teknologi AI Picture Optimizer, yang ditawarkan secara eksklusif oleh Toshiba TV Z770, membolehkan pengoptimuman masa nyata AI pada kualiti gambar, teknologi AI 4K Upscaling secara automatik menghasilkan semula tekstur terperinci dan media tontonan yang lebih tinggi kepada resolusi hampir 4K.

  Toshiba TV Z770 unggulan dan siri Toshiba TV M550L yang dikeluarkan baru-baru ini kedua-duanya menggunakan Teknologi Warna Titik Kuantum, teknologi pintu masuk TV, sebagai tambahan kepada Enjin REGZA untuk menghasilkan warna yang bersih, bertenaga dan semula jadi. Dengan menyediakan lebih daripada satu bilion rona warna yang berbeza, teknologi khusus ini menjadikan setiap pemandangan lebih jelas dan cantik. Untuk menunjukkan adegan yang ideal, Toshiba TV percaya bahawa penalaan adalah penting. Dengan teknologi pemulihan asal Toshiba TV dan pemetaan warna yang ditala dengan tepat, kedua-dua model boleh memberikan pengguna pemandangan yang menakjubkan dalam warna sebenar.

  Kualiti Bunyi Sinematik Terbaik

  Sistem bunyi yang hebat dipadankan dengan 4K pintar dan TV pintar Toshiba TV. Sistem audio terkenal yang dimiliki oleh Toshiba TV dengan nama REGZA Power Audio menghasilkan bunyi akustik yang tebal dan kaya untuk memberikan pengalaman yang mengasyikkan kepada pengguna. Pengguna boleh mengalami bunyi serta-merta yang terpancar dari skrin dan mendengar suara manusia dengan meyakinkan berkat teknologi canggih dan penalaan pakar audio yang teliti. Walaupun Toshiba TV Z770 dilengkapi secara eksklusif dengan REGZA Power Audio Pro+ ini, Quad Passive BAZOOKA Bass Woofer dan Front Firing Speaker, menghasilkan bunyi bes yang menyentuh hati dan realiti yang menggugah jiwa, Toshiba TV M550L menampilkan REGZA Power Audio Pro dan BAZOOKA Bass Woofer sebagai model ikonik Ulang Tahun ke-70. Toshiba TV M550L dan Z770 menampilkan kombo berkuasa siri Bass Woofer premium kerana jumlah kuasa output pembesar suara ialah 48W dan 80W, masing-masing.

  OS TV Pintar ialah satu lagi elemen yang pengguna akan ambil kira semasa membeli TV sebagai tambahan kepada ciri visual-audio. Selaras dengan aliran pasaran semasa, Toshiba TV juga menyediakan pelbagai OS TV Pintar, seperti Android TV, Google TV dan VIDAA TV, untuk memenuhi permintaan semua orang dan memudahkan pelanggan mengakses kandungan pilihan mereka, walaupun dari mereka. telefon ke TV. Selain teknologi OS Pintar yang disebutkan di atas, terdapat berita baik untuk pelanggan Apple. Pelanggan Apple boleh menstrim filem, permainan, muzik dan gambar daripada peranti Apple ke skrin besar tanpa sebarang halangan terima kasih kepada Apple AirPlay dan Apple HomeKit, yang merupakan ciri M550L dan C350L yang dikeluarkan baru-baru ini. Pengguna boleh mengawal TV dengan mudah menggunakan teknologi Apple HomeKit.

  Piala Dunia FIFA Qatar 2022™

  Dengan kerjasama FIFA World Cup Qatar 2022™, Toshiba TV dengan sukacitanya mengumumkan bahawa mereka adalah TV rasmi Piala Dunia FIFA Qatar 2022TM tahun ini dan telah memulakan Pertandingan Jualan TV Matlamat dan Cabutan Bertuah yang akan berlangsung dari hari ini hingga Oktober 31. Melalui Tawaran MEGA Piala Dunia FIFA Qatar 2022TM, rakyat Malaysia boleh menjimatkan sehingga RM2,500 apabila membeli Toshiba TV M550L (55″) atau C350L (75″) yang dilancarkan baru-baru ini, dan mereka yang membeli Siri TV Ultra HD 4K adalah juga layak mendapat hadiah istimewa dan kupon Touch N Go (TNG) bernilai sehingga RM70.

  Selain itu, pelanggan yang menyertai cabutan bertuah akan berpeluang memenangi beberapa hadiah, termasuk lapan tiket ke Piala Dunia FIFA Qatar 2022TM sebagai hadiah utama, kad hadiah RM500 TNG sebagai hadiah naib juara, dan RM200 TNG kad hadiah sebagai pemenang tempat ketiga. Pelanggan mesti membeli TV pada harga sekurang-kurangnya RM1,999, mengisi borang, dan memuat naik bukti pembelian untuk melayakkan diri untuk cabutan bertuah di https://www.toshibatv-my.com/tvgoalpromo. Siri TV M550L, C350L dan Toshiba TV Z770 adalah yang layak mendapat peluang ini.

  Lawati laman web rasmi Toshiba TV Malaysia di https://www.my.toshiba-visual.com/ atau halaman Facebook rasmi mereka untuk maklumat lanjut tentang barangan dan promosi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Barisan Toshiba TV 2022. Perhatikan mereka di akaun Instagram @toshibatvmalaysia, dan akaun YouTube dan TikTok rasmi mereka untuk mendapatkan maklumat produk terkini.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *