Wed. Feb 21st, 2024

  Amyra Rosli menyerlah sebagai duta Safi Youth Gold yang baharu mulai tahun ini kerana penampilannya yang anggun dan daya tarikan yang menarik.

  Nampaknya tanggungjawabnya sebagai isteri dan ibu kepada dua orang anak tidak terjejas dengan jadual harian yang padat dalam dunia lakonan, pengacaraan dan peragaan. Sebenarnya, keanggunan dan kecantikannya memberi inspirasi kepada ramai wanita untuk membawa daya tarikan mereka ke dalam kehidupan seharian.

  Pengurus Produk Kanan Safi, Kazlina Mohd Kassim, memuji pesona menawan ini dan sikap merendah diri yang berterusan walaupun terkenal.

  “Beliau menyerlahkan penampilan Muslimah yang serba moden, bergaya serta berkeyakinan untuk mengejar impian dalam apa jua bidang kerjaya yang diceburi tanpa mengetepikan tanggungjawabnya sebagai isteri dan ibu,” jelasnya.

  Dengan memenangi Anugerah Personaliti Paling Dipercayai pada gala Ulang Tahun ke-24 Anugerah Jenama Dipercayai pada 2022, Amyra dan Safi Youth Gold terbukti sebagai gabungan yang berjaya, menurut Kazlina. Undian pengguna di seluruh negara menyebabkan Safi dinobatkan sebagai pemenang Pingat Emas Produk Penjagaan Kulit Wanita Paling Dipercayai 2022.

  Kewajipan harian juga bukan alasan untuk Amyra mengabaikan memelihara kulit wajah agar sentiasa anjal, bebas garis topeng muka, dan bebas jeragat, apatah lagi dalam keadaan hari ini yang menuntut penggunaan berjimat cermat sambil menghadap ke atas selama berjam-jam.

  Emulsi Safi Youth Gold Lifting Serum, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir, dan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum adalah tiga pilihan untuk serum yang boleh didapati pada masa yang sesuai untuk membantu wanita dalam menangani pelbagai masalah kulit yang berkaitan dengan penuaan.

  Anehnya, pengguna boleh memilih padanan serum yang ideal berdasarkan permintaan kulit unik mereka untuk mempamerkan keberkesanannya. Sapukan serum lapisan demi lapisan ke muka membolehkan penggunaan serum berganda yang mengandungi glutathione, 98 peratus emas tulen, dan vitamin C.

  Untuk kulit yang hilang keanjalan dan berkedut dalam, cuba Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion. Penghasilan kolagen dipertingkatkan oleh serum ini, menjadikan kulit kelihatan lebih anjal manakala ia juga mudah digunakan, iaitu hanya sapuan ke seluruh muka.

  Bagi mereka yang mempunyai kulit kusam dan berjeragat, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir adalah disyorkan. Berdasarkan penemuan ujian klinikal, ia menghilangkan jeragat sebanyak 87 peratus dan mencerahkan kulit untuk bersinar lebih berseri. Tulang pipi dan dahi, yang membentuk bahagian atas muka, adalah kawasan penggunaan utama untuk elixir ini.

  Wanita yang bergelut dengan dagu berlapis dan kulit kuyu harus menggunakan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum. Hanya dalam 15 minit, menggunakan serum ini dapat meminimumkan dagu berlapis sebanyak 50%. (berdasarkan keputusan ujian klinikal).

  Selain itu, serum ini membantu meminimumkan kedutan leher dan menegangkan kulit agar kelihatan lebih tegang dan muda. Permintaan serum ini adalah pada bahagian bawah muka iaitu pipi, garis rahang, bawah dagu dan leher.

  Wanita berumur 29 tahun ke atas yang inginkan penyelesaian penjagaan kulit yang tidak membebankan untuk menangani masalah kulit yang berkaitan dengan penuaan seperti kulit kusam, kering dan kekurangan keanjalan mungkin mempertimbangkan rangkaian serum.

  Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion 20ml berharga RM42.30, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir 29g berharga RM52.90, dan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum 30ml berharga RM62.55. Barisan produk Safi Youth Gold ditawarkan di seluruh negara di beberapa lokasi runcit dan dalam talian di kedai rasmi Wipro Unza di Shopee dan Lazada.

  Ia ditawarkan untuk dijual pada kos yang berpatutan, antara RM10.50 hingga RM62.55. Lazada boleh didapati di https://bit.ly/3IeG0nT, manakala pautan Shopee di https://bit.ly/3R51IyX. , Watsons di https://bit.ly/2O6zcwT dan Guardian di bit.ly/3OCP2Ob.

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *