Sat. Feb 24th, 2024

  Berikutan pelancaran siri TV 4K UHD A6100H premium terbaharu Hisense, Hisense Malaysia berbesar hati untuk mengumumkan keluaran siri TV serba baharu yang dilengkapi dengan teknologi ULED termaju Hisense, Hisense U7H. Harga untuk kedua-dua saiz ini—55″ dan 65″—masing-masing ialah RM3,999 dan RM4,999.

  “Kami berbangga memperkenalkan satu lagi siri TV yang direka untuk memberikan kualiti tontonan yang unggul dengan pelbagai ciri penambah visual. Rakyat Malaysia boleh yakin bahawa siri ini akan dilengkapi dengan ciri-ciri untuk memberikan kemudahan dan keselesaan sepenuhnya sambil menonton perlawanan sukan kegemaran anda,” Encik Derek Jin Pengarah Urusan Hisense Malaysia.

  Kualiti visual TV adalah penting, melebihi estetika dan fungsi pintarnya. Oleh kerana Hisense ULED TV siri U7H menggunakan teknologi Quantum Dot, yang memasukkan nanopartikel ke dalam panel TV untuk menaikkan panel LED ke tahap maksimum, ia menghasilkan gambar yang sangat baik. Ini kerana teknologi Quantum Dot menghasilkan warna yang tepat, tulen dan bersemangat. Apabila terdedah kepada cahaya, warna yang kelihatan tidak berkurangan malah bertukar bercahaya.

  Peredupan Tempatan Tatasusunan Penuh disepadukan ke dalam siri Hisense ULED TV U7H untuk mengelakkan gangguan pelbagai zon paparan semasa teknologi menganalisis gambar video dan meredupkan lokasi yang diperlukan dengan betul, memastikan kawalan cahaya dan kontras tepat untuk pengalaman tontonan yang lebih baik.

  Siri ULED TV U7H Hisense menggunakan 120Hz Ultra Motion, yang menampilkan teknologi MEMC dan Teknologi Pengurangan Bunyi 3D untuk tontonan yang dipertingkatkan. Fungsi ini mengurangkan ketinggalan input dan meningkatkan kestabilan visual, menghasilkan gerakan jelas yang luar biasa walaupun dalam imej yang bergerak pantas, menjadikannya ideal untuk merakam urutan aksi dan acara sukan.

  Selain itu, siri Hisense ULED TV U7H mempunyai HDR10+, yang mengoptimumkan gambar agar sepadan dengan pencahayaan ambien untuk pengalaman tontonan yang optimum. HDR10+ mempunyai sensor yang melaraskan kecerahan dan kontras grafik secara automatik untuk tontonan yang jelas apabila pencahayaan dalam bilik berubah.

  Melampaui Pendengaran Biasa

  Siri Hisense ULED TV U7H mempunyai Dolby Atmos, yang meningkatkan kualiti bunyi kepada tahap kejelasan dan kedalaman yang tidak pernah didengar sebelum ini, selain kualiti visualnya yang luar biasa. Dolby Atmos dengan tepat meletakkan bunyi dalam tiga dimensi di atas, di bawah dan di sekeliling pendengar. Ia menyokong spektrum audio yang luas. Apabila menonton bahan, ini menghasilkan pengalaman sinematik yang realistik dengan bunyi seperti hidup.

  Ciri Pintar

  Siri Hisense ULED TV U7H juga termasuk Game Mode Pro dengan mod auto kependaman rendah (ALLM), VRR berterusan dan HDMI 2.1, yang meminimumkan ketinggalan input, kegelisahan dan koyakan untuk meningkatkan peluang kemenangan sambil mengekalkan kelebihan dalam permainan. Siri Hisense ULED TV U7H akan bertukar serta-merta kepada mod permainan apabila disambungkan ke peranti permainan untuk kapasiti permainan maksimum dan gangguan minimum semasa bermain.

  Siri ULED TV U7H Hisense juga dilengkapi dengan Alat Jauh Pertuturan yang anggun yang mempunyai mikrofon dan butang Bluetooth yang bersambung ke TV, menjadikannya mudah dan pantas untuk menggunakan pengecaman pertuturan untuk menemui kandungan. Menggunakan alat kawalan jauh suara satu sentuhan, pengguna boleh mencari kandungan dengan pantas dan mudah.

  Pelanggan yang ingin mengetahui di mana untuk membeli barangan yang disebutkan di atas boleh sentiasa melayari https://www.hisense.com.my/dealers-locations/. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua produk berkualiti yang ditawarkan oleh jenama, pergi ke Hisense Malaysia dan ikuti @HisenseMalaysia di Facebook, YouTube dan platform media sosial yang lain.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *