Wed. Feb 21st, 2024

  Sektor telefon pintar telah menyaksikan peningkatan mendadak dalam daya saing. Inovasi dalam perkhidmatan pelanggan dan jumlah pengalaman pelanggan adalah sama pentingnya dengan inovasi dalam produk dan teknologi. Pelanggan mendapat manfaat daripada perjalanan dan pengalaman pelanggan yang lebih baik sebagai hasilnya, dan persepsi mereka terhadap jenama juga diperkukuh. Jenama boleh mengekalkan pengguna yang setia sambil mempertahankan reputasi yang kukuh dengan meningkatkan pengalaman pelanggan.

  Tiga klip video yang dikeluarkan OPPO pada Jun dan Julai tahun ini diambil daripada pengguna sebenar di pelbagai negara, dan pengguna nampaknya menikmatinya. Sementara video kedua, A Chance Meeting, menceritakan kisah seorang juruteknik pembaikan yang membantu pemandu Uber dalam mencari dan menyelesaikan masalah GPS semasa masih bersiap sedia, duduk di dalam keretanya, video pertama, Together We Create, menunjukkan pengalaman pengguna warga emas yang telah mempelajari cara menggunakan telefon pintar dengan bantuan penasihat perkhidmatan. Filem terakhir, Reunion, membezakan cara wakil perkhidmatan OPPO mengembalikan telefon kepada pengguna yang mengalami keadaan unik. Filem ini menunjukkan cara OPPO berkomunikasi dengan penggunanya dengan menyelesaikan masalah mudah setiap hari dan menyelesaikan masalah dan pertanyaan mereka.

  Setiap cerita telah menunjukkan bagaimana falsafah perkhidmatan “Care & Reach” OPPO bertujuan untuk terus mengurangkan halangan antara pengguna dan barangan OPPO dengan memberikan mereka arahan “Cara-cara” yang mudah dan kemudahan yang disertakan dengan teknologi canggih.

  Selain itu, OPPO mengadakan acara luar talian “Perfect Companion in June” di Malaysia, Filipina, Pakistan, Mesir, Tunisia dan negara serta wilayah lain. Acara ini menggesa pengguna untuk membawa ibu bapa mereka yang sudah tua ke Pusat Servis OPPO supaya mereka dapat menjawab soalan mereka tentang penggunaan telefon bimbit atau memahami sepenuhnya ciri peranti baharu.

  Mereka juga mempunyai pilihan untuk menemani ibu bapa mereka semasa mereka mengemas kini perisian pada peranti mereka dan menerima penyelenggaraan percuma juga. Promosi selama sebulan itu menggalakkan pelanggan untuk memberikan ibu bapa mereka yang lebih tua perhatian dan syarikat dengan meningkatkan cara mereka menggunakan telefon pintar mereka. Dengan bantuan pasukan perkhidmatan OPPO, ramai ibu bapa yang lebih tua dapat menyelesaikan pelbagai isu penggunaan telefon pintar dan mengetahui tentang banyak ciri telefon yang berguna dan menarik pada acara ini.

  Dengan membolehkan generasi lama mengurus peranti mereka dan menunjukkan bahawa mereka juga celik teknologi, projek ini telah menunjukkan betapa berdedikasinya OPPO untuk menyediakan perkhidmatan yang bertimbang rasa dan pengalaman pengguna yang tidak menyusahkan. OPPO berdedikasi untuk memastikan pengguna menerima perkhidmatan terbaik melalui inisiatif ini sepenuhnya daripada Produk OPPO mereka.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *