Sat. Feb 24th, 2024

  Apabila beberapa band tempatan popular dan kegemaran ramai membuat persembahan di pentas yang sama, huru-hara berlaku.

  Tambahan pula, pandemik COVID 19 yang telah melanda dunia telah menghalang tontonan langsung persembahan “gila” mereka untuk tempoh yang agak lama.

  Kini, sama seperti banyak penganjur yang telah berusaha untuk menganjurkan semula pelbagai acara hiburan, salah satu “rumah” yang bukan sahaja membekalkan pengurusan acara seperti festival kulinari, kereta, fesyen dan kecantikan, tetapi juga menghidupkan industri hiburan. dengan persembahan seni.

  Tahun ini, Havoc Event & Management Sdn Bhd (HAVOC), juga dikenali sebagai Pesta Makanan Havoc, ingin menghormati kejiranan dengan acara yang menyeronokkan yang pasti akan “pecah.”

  Lihat artis yang membuat persembahan. Majlis seperti festival ini akan berlangsung di beberapa tempat melalui program yang dinamakan Konsert Havoc Midnight.

  Satu lagi keunikan Festival Havoc, yang memasuki tahun keenamnya ialah Tun Syed Yahya Syed Othman, Pengarah Kanan Perancangan Strategik untuk Pelancongan Malaysia, sudi menghadiri perasmian festival itu pada 18 Julai di Teater Asia di Gombak.

  Barisan penghibur termasuk Kugiran Masdo, Noh Salleh, Tingkat 88, Zynakal, Yonnyboi dan KClique akan merobohkan tempat pertama di Dataran Karnival Shah Alam di Selangor pada 3 dan 4 September 2022.

  Dari jam 10 pagi hingga 12 malam, peminat boleh menghadiri persembahan pemuzik kegemaran mereka dengan tiket bermula pada harga RM69 untuk Early Bird di Zon Biasa, RM109 untuk Early Bird di Zon Rock, RM199 untuk Combo Rock Zon, dan RM120 untuk Combo Normal Zone.

  Melalui www.ticket2u.com, semua tiket boleh dibeli.

  Paling menarik, Konsert Havoc Midnight dengan barisan penghibur yang sama akan menemui anda di MITC Melaka pada 4, 5 dan 6 November 2022 jika anda terlepas persembahan di Shah Alam pada 3 dan 4 September.

  Karnival Havoc di Johor Bahru juga akan berakhir dengan barisan pemuzik ini, yang mempunyai standard yang tinggi dan mempunyai rangkaian pengikut yang luas.

  Dan untuk menjadikan perkara lebih mendebarkan, Konsert Havoc Midnight akan berlangsung pada 30 dan 31 Disember, dua malam terakhir sebelum 2023 menyambut dunia, untuk meraikan permulaan tahun baharu pada 1 Januari.

  Di Padang B Plaza Angsana, Johor Bahru, Konsert Havoc Midnight di selatan negeri itu akan diadakan!

  “Ini akan menjadi sebuah festival muzik yang tidak akan dilupakan bukan sahaja oleh peminat-peminat  industri muzik tempatan.

  “Bayangkan dari genre muzik Masdo sehingga hip hop dan rap mantap KClique sehingga dendangan legenda kita, Noh Hujan, semuanya akan anda perolehi pada satu malam.

  “Jadi jangan sampai terlepas kerana ada tiga venue yang menanti anda untuk dihiburkan!,” ujar Firdaus Nadxaman selaku Ketua Pegawai Eksekutif Havoc Event & Management Sdn Bhd.

  Kami diingatkan sekali lagi untuk memilih antara Padang B Plaza Angsana, Johor Bahru, MITC, Shah Alam, Selangor, untuk acara ini!

  Ingat bahawa anda boleh membeli semua tiket melalui www.ticket2u.com pada harga yang anda pilih.

  Jangan risau, festival makanan dan jualan lain juga akan diadakan yang menjadi trademark dan mendapat kerjasama selain hiburan daripada Cuti Cuti Malaysia dan Tourism Malaysia sejak acara ini ditubuhkan pada 2019.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *