Wed. Feb 21st, 2024

  Akan sentiasa berlaku pertengkaran apabila Hariz dan Dara bertembung! Dara memaksa Hariz berlakon sebagai teman lelakinya ketika berada di dusun itu dalam usaha menyelamatkan diri. Dara tidak akan pernah jatuh cinta dengan Hariz memandangkan dia tidak layak dengan gadis Kuala Lumpur ini. Adakah kebencian ini akan berubah menjadi cinta? Drama romantik komedi yang ditayangkan pada 24 Ogos dan disiarkan setiap hari Rabu hingga Sabtu pukul 9:00 malam di TV3, akan berakhir tidak lama lagi. Syafiq Kyle dan Riena Diana menyampaikan persembahan cemerlang dalam rancangan ini.

  Drama bersiri 20 episod ini adalah terbitan OrangeTree Production Sdn Bhd dan dibintangi oleh Riena Diana, Syafiq Kyle, Sean Lee, Shah Rezza, Rozita Che Wan, Afifah Nasir, dan ramai lagi. Ia diarahkan oleh Ng Ken Kin dan mempunyai jalan cerita yang ditulis oleh Rasheda Ghazali.

  Ibunya mahu menghantar Dara pulang ke kampung kerana gayanya yang agresif sebagai pemain papan luncur dan sering menimbulkan masalah, tetapi dia berasa jengkel dan meminta nasihat daripada Kak Ros (Rozita Che Wan) tentang cara melatih dan melembutkan tingkah laku anaknya. Tambahan pula, Dara yang bergaduh dengan Hariz di Kuala Lumpur, berjumpa lagi dengan Hariz di pekan kampung mereka di Kuala Selangor sejak dia berkongsi perniagaan runcit dengan bapa Hariz.

  Ibunya ingin memperkenalkan Dara kepada anak kawannya dalam usaha untuk membentuk semula perangai Dara kepada yang baik dan comel. Dara mengajak Hariz menjadi teman lelaki sementaranya memandangkan dia tidak mahu dipaksa untuk bertemu lelaki itu. Dara mesti berikrar tidak akan jatuh cinta dengan Hariz sebelum dia bersetuju menjadi kekasihnya.

  Bolehkah Dara dan Hariz mencapai persetujuan secara baik demi persatuan rekaan mereka? Dara berjanji dia tidak akan jatuh cinta dengan Hariz, tetapi bolehkah dia memenuhi janji itu? Jangan ketinggalan drama mencengkam ini dalam slot Lestary yang akan mula disiarkan di TV3 pada 24 Ogos ini jam 9.00 malam. pada setiap hari Rabu hingga Sabtu. Ia juga akan tersedia pada perkhidmatan penstriman iQIYI sehari selepas siaran TV3nya. Selain itu, ia termasuk akses percuma kepada sari kata Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia, yang boleh diakses oleh penonton bila-bila masa mereka mahu dengan melayari www.iQ.com/local atau dengan memuat turun aplikasi iQIYI daripada App Store atau Play Store. Walaupun pengguna percuma mesti menunggu 48 jam untuk melihat episod terbaru drama ini, pelanggan VIP iQIYI boleh memanfaatkan akses VIP Ekspres, yang membolehkan penonton menonton episod terbaharu 1 jam selepas ia disiarkan di TV3.

  Sejak dilancarkan di Malaysia pada 2020, iQIYI telah menunjukkan prestasi yang mengagumkan, meningkatkan pangkalan penggunanya dengan faktor 15 atau lebih. Berdasarkan jumlah muat turun, jumlah pengguna aktif bulanan dan jumlah masa yang dihabiskan di tapak, iQIYI juga disenaraikan sebagai perkhidmatan penstriman Asia teratas di Malaysia untuk pertumbuhan keseluruhan pada 2021.

  Lawati akaun media sosial TV3 di Facebook, Twitter, YouTube dan Instagram (@TV3Malaysia, @dramasangat) untuk mendapatkan kemas kini terkini tentang drama kegemaran anda.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *